Diari Més

Societat

La perillosa moda estètica que causa danys irreversibles a la cara

Aquest retoc s'ha escampat a través d'Instagram però els experts alerten de la seva perillositat

Imatge d'arxiu

La perillosa moda estètica que causa danys irreversibles a la caraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aplicació de farciment per a tenir llavis del diable és una de les més recents i estranyes tendències de bellesa la popularitat i l'extensió de la qual pot observar-se en les xarxes socials.

La sensació dels llavis ondulats, la qual es creu que es va originar a Rússia, s'ha viralitzat i ha donat pas al fet que plataformes com Instagram s'omplin de publicacions de dones que mostren els resultats del procediment.

No obstant això, alguns experts han advertit de les irreversibles conseqüències que seguir aquesta tendència podria causar.

El procediment que ha estat descrit per alguns com a «antinatural» i perillós consisteix en el fet que les dones utilitzin farciments o maquillatge per a lluir uns llavis ondulats, inspirats en el dimoni (evillips).

Es creu que el procedimentsemipermanentinvolucra injeccions de farciment en el llavi superior de la boca, perquè aquest adopti una inusual forma ondulada.

D'acord amb un articledeDailyMail, una doctora de Londres anomenadaKrystyna, que és dentista estètica i esteticista facial, va indicar que, si el farciment s'injecta de manera inapropiada, podriaacabar en els vasos sanguinis, la qual cosa causaria bloquejos i donaria pas a la necrosi (mort) del teixit.

tracking