Diari Més

Successos

Cau pel conducte de ventilació des d'un desè pis quan intentava salvar les seves botes i sobreviu

L'home, de Sibèria, va quedar atrapat darrere d'una paret, però els seus crits van alertar els veïns

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diumenge passat, un home gairebé perd la vida a causa d'una arriscada maniobra per salvar unes botes a les quals, vist el vist, tenia gran estima.

Es tracta d'un vilatà deYakutsk, una ciutat russa a Sibèria (Rússia), que es va quedar atrapat darrere d'una paret després d'haver caigut en un conducte de ventilació des d'un desè pis d'un edifici d'habitatges. Segons reporten les agències, l'home va caure uns 28 metres fins a quedar-se embussat prop del primer pis.

Afortunadament, l'home va aconseguir salvar la seva vida perquè el conducte de ventilació s'anava estrenyent cap als pisos més baixos, la qual cosa va fer que es reduís la velocitat de la caiguda.

Després, va ser tret del lloc per l'equip de rescat, a qui havien avisat els veïns en sentir els crits de l'afectat, després d'unes maniobres de rescat que van incloure serres elèctriques i martells per a tirar a baix la paret.

Segons els mitjans, la causa de la caiguda al buit va ser que l'home estava intentant treure les seves botes que havien caigut en el conducte de ventilació.

Imatge del rescat de l'home

Cau pel conducte de ventilació des d'un desè pis quan intentava salvar les seves botes i sobreviuCedida

tracking