Diari Més

Societat

Una dona descobreix que la seva parella l'enganya gràcies a una polsera Fitbit

La polsera va ser un regal de la seva parella i, en tenir-la sincronitzada, va descobrir el que ell feia... a les 4 del matí.

Imatge d'arxiu d'una polsera Fitbit

Una dona descobreix que la seva parella l'enganya gràcies a una polsera FitbitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

JaneSlater, una coneguda reportera de Dallas, els EUA, es va assabentar que el seu nuvi l'enganyava gràcies a unaFitbit, una polsera que controla l'activitat física.

Després, va decidir explicar-ho tot en xarxes socials i la història ràpidament es va fer viral.

Segons explicaSlater, la seva exparellali va regalar una polseraFitbitper Nadal, moment en el qual van decidir sincronitzar les seves polseres per a motivar-se mútuament a l'hora de fer esport.

Tot normal, fins que una nit que la seva parella no estava a casa la dona es va adonar de com els nivells d'activitat física del seu nuvi es van disparar de manera dràstica a les quatre del matí.

«Alerta d'espòiler: no estava inscrit en una classe TheOrangeTheory[programa d'entrenament] a les 4am», va comentarSlateren un tuit.

A l'instant, altres usuaris van decidir compartir amb ella i la resta les seves experiències, algunes molt semblants.

El temps ha passat iJaneva confessar que ja ha superat la història i ara prefereix riure's de la situació. «Una amiga em va dir que algun dia riuríem d'això mentre jo plorava desconsoladament», va explicar.

tracking