Diari Més

Successos

24 anys de presó després que el seu fill morís en confondre una pistola amb una joguina

La mare també ha estat jutjada per subministrar marihuana a menors d'edat a Canadà

Imatge del petit, que va morir el 2018

24 anys de presó després que el seu fill morís en confondre una pistola amb una joguinaThe Gazzette

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MelissaAdamson, la mare deLokhiBloom, un nen de dos anys que va morirl'octubrede 2018 a Colorado (el Canadà) després de ficar-se la pistola de la seva mare a la boca i prémer el gallet pensant que era una pistola d'aigua, ha estat condemnada a 24 anys de presó, segons ha informatTheGazette.

Adamson, que s'enfrontava a una pena màxima de 26 anys de presó, s'ha declarat culpable dels delictes que se li imputen, un de negligència infantil per la mort del seu fill i un altre per subministrar marihuana a menors d'edat.

Pel que sembla, el petit, que estava acostumat a beure aigua des de pistoles de joguina, va confondre l'arma i es va disparar. La seva mare ha assegurat que quan va ocórrer l'accident ella es trobava al pati davanter de la casa i que tenia la pistola carregada perquè estava sent amenaçada de mort per un traficant.

La dona, que es troba en tractament per la seva addicció a la metamfetamina, va admetre que estava drogada quan va carregar la pistola i que per aquest motiu no va posar bé l'assegurança de l'arma. A més, abans d'assumir els càrrecs, va tractar d'inculpar al pare del nen, que ara viu a Chicago, de la mort del seu fill.

tracking