Diari Més

Policial

Una dona de 82 anys de Múrcia li roba a una altra octogenària joies per valor de 250.000 euros

El marit de la víctima les va deixar oblidades a un carrer en una bossa

La policia retornant les joies robades a la seva propietària.

Una dona de 82 anys de Múrcia li roba a una altra octogenària joies per valor de 250.000 eurosPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Lorca, a Múrcia, a una dona, de 82 anys, per haver-se apropiat de joies valorades aproximadament en 250.000 euros que va robar a una altra octogenària aprofitant el seu descuit.

El marit de la víctima va deixar oblidat en la via pública una bossa que contenia en el seu interior les joies i va ser aleshores quan la detinguda es va apoderar indegudament del contingut i va començar, de manera escalonada, a vendre'l en les diferents cases de compra i venda de joies de la Regió de Múrcia.

L'operació policial va culminar amb la recuperació de gran part de les joies i la detenció de la presumpta autora del robatori. De la recerca s'ha fet càrrec la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Lorca.

Els agents van començar a seguir el rastre de les joies en diferents establiments especialitzats en l'adquisició d'aquesta mena d'articles a Lorca, aconseguint localitzar diverses de les joies sostretes que van ser identificades plenament per la seva legítima propietària.

Recuperades les primeres joies, la Policia Nacional va ampliar la cerca a tota la Regió de Múrcia, aconseguint finalment recuperar la majoria de les joies sostretes.

El passat 29 de novembre es va dur a terme la detenció. Els investigadors havien concretat la presumpta autoria de l'octogenària, per la qual cosa van sol·licitar el registre domiciliari a l'autoritat judicial, si bé, en el moment de l'arrest, la presumpta autora del robatori va lliurar de manera voluntària totes les joies que encara guardava en el seu domicili.

Una vegada els agents van recuperar totes les peces, la víctima va ser citada en la Comissaria de Lorca per a fer-li lliurament de les joies de tota una vida.

La detinguda, una octogenària de la ciutat de Lorca, va ser escoltada en declaració per la Policia Nacional a Lorca i posada posteriorment a disposició judicial.

tracking