Diari Més

Successos

Un senglar ferit ataca al caçador que l'havia disparat i l'envia a l'hospital dessagnant-se

L'home, de 77 anys, va resultar ferit durant una batuda de caça en el terme de Gollano, en Amescoa Baixa (Navarra).

Imatge d'arxiu d'un porc senglar

Un senglar ferit ataca al caçador que l'havia disparat i l'envia a l'hospital dessagnant-seEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un caçador de 77 anys ha resultat ferit aquest dijous, amb pronòstic reservat, després de ser atacat durant una batuda de caça per un senglar ferit en el terme deGollano, enAmescoaBaixa (Navarra).

Els companys del caçador van trucar a les 10.28 d'aquest dijous al telèfon 112 de Sos Navarresa per a informar de l'accident.La víctima presentava un tall profund en el panxell, amb forta hemorràgia, causat pels ullals de l'animal, que pel que sembla havia estat ferit per un tret abans d'arremetre contra la víctima.

L'home també ha sofert un mareig del qual s'havia recuperat quan ha estat atès per l'equip mèdic del centre de salut deZudaireque s'ha desplaçat aGollano, localitat a la qual ha estat traslladat en el vehicle tot terreny d'un dels caçadors.

Encara que havia estat enviada una ambulànciamedicalitzada, finalment la persona ferida ha estat evacuada en l'helicòptermedicalitzatdel Govern de Navarra al Complex Hospitalari amb pronòstic reservat. La Policia Foral s'ha fet càrrec de la recerca del succés.

tracking