Diari Més

Successos

Un home intenta incendiar un prostíbul perquè no havia quedat satisfet

La Policia Nacional el va detenir just quan anava a calar foc al local

Imatge d'arxiu de l'interior d'un prostíbul

Un home intenta incendiar un prostíbul perquè no havia quedat satisfetEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va intentar la passada matinada cremar un prostíbul de Madrid perquè no va quedar satisfet amb el servei, la qual cosa el va portar a amenaçar a les treballadores, anar a una gasolinera pròxima a comprar gasolina i ruixar amb aquesta l'interior. La Policia el va detenir just quan anava a calar foc.

Segons han informat fonts policials, el succés va ocórrer al voltant de les cinc de la passada matinada, després que un client d'un prostíbul del carrerIllescasmantingués tres serveis amb tres professionals i quedés descontent.

«Tornaré i cremaré el local amb vosaltres dins», va amenaçar a les treballadores, i va marxar del local cap a una gasolinera pròxima, a l'avinguda dels Poblats, on va comprar una garrafa de gasolina de tres litres.

Mentrestant va explicar a un taxista que la gasolina no era per al seu cotxe, sinó per a cremar un club i a la gent que hi havia dins, la qual cosa va fer que el taxista s'alarmés i decidís seguir-lo, mentre trucava al 091.

El sospitós va arribar caminant de tornada al club, va buidar la garrafa de gasolina dins i va treure un encenedor mentre cridava «us incendiaré». En aquest moment,va arribar un patrullade la Policia Nacional que el va detenir. Es tracta d'un espanyol de 59 anys que compta amb diversos antecedents policials.

tracking