Diari Més

Successos

Intenta matar el seu marit fent-li un tall al canell perquè semblés un suïcidi

La ferida li va fer perdre molta sang i entrar en parada cardiorespiratòria. Va haver de ser traslladat a la UCI de l'Hospital de Màlaga

Els pares van quedar detinguts per un delicte d'abandonament de menors.

Policia NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 47 anys ha ingressat a la presó després de ser detinguda per la Policia en Rincón de la Victòria (Màlaga) com a responsable dels delictes de temptativa d'assassinat i maltractaments en l'àmbit familiar després de colpejar al marit i causar-li un tall al canell per a intentar fingir un intent de suïcidi. La investigada, de nacionalitat equatoriana, va colpejar al cap al seu espòs el passat 27 de novembre, la qual cosa el va atordir, i -després de fingir un intent de suïcidi tallant-li el canell- va manifestar al seu fill que havia avisat als serveis d'emergència, la qual cosa no era cert.

El jove es va adonar de la mentida i va sol·licitar l'atenció mèdica.

Ingressat a l'UCI

L'home va ser traslladat a un hospital de la capital malaguenya i va ser ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) a causa de la greu lesió al braç, que li va fer perdre bastant sang i sofrir una parada cardiorespiratòria, segons ha informat en un comunicat aquest dimecres la Comissaria Provincial de Policia de Màlaga.

Quan la víctima va recobrar el coneixement va manifestar que les ferides les hi havia ocasionat la seva parella i la Policia va emprendre una recerca fins a determinar que ella havia intentat posar fi a la vida de l'home.

La dona va ser localitzada, detinguda i posada a la disposició del Jutjat d'Instrucció Número Nou de Màlaga, que va ordenar l'ingrés a la presó.

tracking