Diari Més

Successos

Una mare busca a Google 'com sortir impune d'un assassinat' abans d'assassinar als seus dos fills

Lisa Snyder, natural d'Albany (Pennsilvània, els EUA) també va consultar informació sobre mètodes de suïcidi.

Imatge de la dona després de ser arrestada

Una mare busca a Google 'com sortir impune d'un assassinat' abans d'assassinar als seus dos fillsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 36 anys ha estat acusada aquest dilluns d'un total de nou delictes -dos d'ells d'assassinat en primer grau- després que els seus fills de vuit i quatre anys apareguessin penjats en el soterrani del seu habitatge a AlbanyTownship(Pennsilvània, els EUA), una zona rural amb nuclis de població disseminats.

Els fets es van produir el setembre passat. Llavors, LisaSnyder, la mare dels morts va trucar a emergències i va assegurar haver trobat als seus dos fills penjats d'una biga del sostre amb dues corretges de gos sobre dues cadires de fusta, explica el diari localTheReadingEagle.

QuanSnyderva atestar davant els investigadors va dir que el més gran dels seus fills patia assetjament escolar i que havia manifestat en nombroses ocasions que volia morir i fins i tot que havia intentat suïcidar-se.

La seva versió no va trigar a enfonsar-se quan la policia va començar a preguntar als seus veïns. Una altra persona que vivia a la mateixa casa va declarar que els nens mai baixaven el soterrani i va desmentir la versió de la mare, que assegurava que els seus fills havien baixat al subterrani per a construir «un fort» amb cadires i coixins. També va quedar desmentit el suposat assetjament escolar i es va demostrar que era altament improbable que el nen, donada la seva discapacitat visual, hagués estat capaç de lligar les cordes al seu coll i el de la seva germana.

A més, segons vaexlicaruna testimoni,Snyderhavia manifestat estar deprimida i que no li importavenels seus fills una setmana abans del succés.

Quan els investigadors van aconseguir accés als seus comptes de Google i Facebook van descobrir estranyes cerques i missatges desconcertants.Synderhavia buscat informació sobre diverses maneres de suïcidar-se i assassinar entre les quals s'incloïa la cerca «I (Almost) GetAwaywithIt», el títol d'una sèrie documental sobre casos reals d'assassinats.

A més, entre els seus missatges de Facebook van aparèixer imatges en les quals se la veia tenint relacions sexuals amb el seu gos, motiu pel qual també està acusada.

tracking