Diari Més

Successos

Mor un home després de quedar atrapat en un container quan comprovava si havia reciclat bé

El mort era l'avi de la víctima del kamikaze de la M-50

Imatge del lloc on van passar els fets

Mor un home després de quedar atrapat en un container quan comprovava si havia reciclat béGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home que va morir diumenge passat després de patir un infart quan va quedar atrapat en un contenidor d'escombraries era l'avi de Víctor López, víctima del conegut com a 'kamikaze' de la M-50.

El trist succés, avançat aquest dimarts pel diari El Mundo, es va produir la nit del cap de setmana al carrerde la Raya, situada en el barri madrileny deValdebernardo.

Aquest dia, José María-conegut veí de la zona- va baixar les escombraries com solia fer habitualment, però en pujar de nou a casa seva, va dubtar de si havia separat els residus correctament.

Davant el dubte, va decidir baixar de nou i va tractar de recuperar la bossa que acabava de dipositar en el contenidor orgànic, amb tan mala sort que la seva meitat superior va quedar atrapada dins del receptacle. Mentre s'esforçava per tractar de sortir va patir un infart que va posar fi a la seva vida.

Una família travessada per la tragèdia

José María era l'avi de Víctor López, el jove de 20 anys que va morir per culpa de la maniobra temerària d'un altre conductor que circulava en direcció contrària a gran velocitat i després d'haver consumit alcohol. La família de Víctor ja havia sofert un dur cop l'any anterior per la defunció del seu germà gran.

JoseCasadoMartín, filla deJoseMaríai tia de Víctor, va confirmar a través del seu compte de Twitter que la víctima de l'infart era el seu pare. Des d'aquesta mateixa 'arrova' es va iniciar fa ja dos mesos la campanya en change.org per a demanar l'«enduriment de les penes per a actes criminals al volant», que ja han signat gairebé 150.000 persones.

tracking