Diari Més

Successos

Mor una jove després d'una operació d'augment de pit i li reclamen a la família el pagament de la cirurgia

El metge diu que la jove va passar massa temps en parada cardiorespiratòria

Imatge d'arxiu d'un quiròfan

Mor una jove després d'una operació d'augment de pit i li reclamen a la família el pagament de la cirurgiaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LinaBetancourt, una noia de 23 anys i nacionalitat colombiana, va morir el passat 9 de setembre a València després de sotmetre's a una operació d'augment de pit el 23 d'agost a l'Hospital 9 d'Octubre. La cosa no queda aquí, la financera que es va fer càrrec de l'operació li està reclamant a la família els diners tot i la defunció de la jove.

Segons ha explicat una amiga de la jove,Isabella, que la va acompanyar durant la cirurgia, a la Sexta, l'operació havia de durar una hora, però no va ser fins passades tres hores quan un sanitari li va dir que avisés a la família de la noia perquè «alguna cosa havia passat».

«Em van dir que va haver-hi una complicació, que va tenir dues aturades cardiorespiratòries». Quan el seu progenitor va arribar des d'Holanda, lloc on treballa, la jove ja estava amb un 80% del cervell mort. Dues setmanes després de l'operació, va morir al Clínic de València.

La família, que ha posat una demanda a l'empresaDorsia, no s'explica com li ha pogut passar això a una noia tan jove. Segons la versió de l'advocada, Andrea Sáez, el metge diu que per a arribar a aquesta situació la jove va haver de passar massa temps en parada cardiorespiratòria. D'altra banda,Isabella, l'amiga, assegura que li van explicar queLina«estava en un passadís» després de l'operació: «Va passar una empleada i la va veure convulsionant».

La cadena de clíniquesDorsiaha assegurat en un comunicat que lamenten «profundament» el succeït i se solidaritzen «amb la seva família». Assenyalen que «la cirurgia es va desenvolupar adequadament i sense cap complicació», encara que afegeixen que «les complicacions postquirúrgiques a les quals al·ludeix la demanda estan sent investigades».

L'àvia deLinava ser qui s'ha fet càrrec de l'operació a quotes a través d'una financera. «Avui dia li continuen reclamant les mensualitats», assenyalaIsabella. «Ens diuen que són una empresa aliena aDorsiai que no tenien coneixement d'això. Jo els vaig posar de manifest queLina

tracking