Diari Més

Successos

Una fiscal és assassinada durant un judici amb una arma presentada com a prova

L'escopeta va ser presentada en un tribunal de Sud-àfrica i es va disparar accidentalment

Imatge d'arxiu d'una escopeta

Una fiscal és assassinada durant un judici amb una arma presentada com a provaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fiscal ha estat assassinada en un tribunal de Sud-àfrica per accident. La dona va rebre un tret amb una arma que havia estat presentada en el judici com a prova, segons informa el mitjà americà UsaToday.

La víctima,AddelaidFerreira-Watt, estava duent a terme un cas de robatori en el qual un grup d'homes li van robar una escopeta a una parella enIxopo, en l'est de Sud-àfrica. L'arma es va presentar en el Tribunal Regionald'Umzimkhulucom a prova aquest dilluns quan, aparentment, es va disparar de manera involuntària, ferintFerreira-Watt al maluc.

La dona va ser traslladada a un hospital d'urgència, però no va sobreviure. Segons un portaveu, l'incident i el responsable de l'arma estan sent investigats per la Direcció de Recerca de la Policia Independent.

Cinc homes van ser processats per un robatori en 2014 durant el qual van atacar aCherylBiggsi el seu marit,Dave, en la seva granjad'Ixopo. L'escopeta va ser robada durant l'incident. El judici d'aquest cas, que estava programat per a la setmana anterior, es va retardar a aquest dilluns, la qual cosa va fer possible que l'arma es presentés com a prova.

tracking