Diari Més

Tecnologia

La Guàrdia Civil alerta sobre un 'bulo' de WhatsApp que cal evitar

El missatge informa que Whatsapp començarà a cobrar 0,01 euros per cada missatge enviat

L'acusat assegura que «el corrector enviava paraules que no volia escriure».

Ja no hauràs d'obrir el Whatsapp per veure les fotos rebudesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha alertat de l'existència d'un 'bulo' que circula sobre Whatsapp i la possibilitat que l'app es torni de pagament si no reenvies el missatge a 10 contactes. Les autoritats alerten que és completament fals i no és la primera vegada que es fa viral.

En concret, el missatge informa que Whatsapp començarà a cobrar 0,01 euros per cada missatge enviat, però si elreenvies a uns 10 contactes, el teu logo es tornaràde color blau (el que indicarà que haurà tornat a ser gratuït).

«El dissabte WhatsAppseràdepagament. Si tens almenys 10 contactes, envia'ls aquest missatge. Així veuran que fas servir l'aplicació i el teu logo es tornarà blau i quedarà gratuït. S'ha parlat d'això avui en la premsa. WhatsApp costarà 0,01 euros per missatge. Envia aquest missatge a 10 persones. Quan ho facis la llum es tornarà blava, en cas contrari WhatsApp activarà la facturació», diu el text.

La Guàrdia Civil ha alertat a Twitter que es tracta d'una 'bulo' recurrent: "I una altra vegada arriba la mentida que caldrà pagar pel Whatsapp, però si reenvies el missatge, es tornarà blau i et sortirà gratis iblablabla...(això sí que és 'cansinisme' nivell mític). Que no! Que @WhatsApp és verd!... (com nosaltres). No piquis, no reenviïs".

tracking