Diari Més

Successos

Li arranca un tros de llavi a la seva exparella d'una mossegada i diu que «no la vaig agredir»

La Fiscalia li demana deu anys de presó per delictes de mals tractes i lesions

L'Audiència Provincial de la Corunya.

Li arranca un tros de llavi a la seva exparella d'una mossegada i diu que «no la vaig agredir»Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de La Corunya va celebrar el passat dimarts el judici contra un home acusat de maltractament a la seva exparella a qui, suposadament, li va arrencar d'una mossegada un tros de llavi quan ja havien trencat la relació.

L'acusat va declarar que «no va ser la meva intenció fer-li mal». «Jo mai la vaig agredir», va afirmar. La Fiscalia demana deu anys de presó pels delictes de mals tractes i lesiones. En concret, sosté que l'acusat insultava «a diari» a la seva parella i que li va arrencar d'una mossegada un tros de llavi després que la dona trenqués la relació.

No obstant això, a preguntes de la Fiscalia, l'acusat va declarar no tenir coneixement de la «gravetat» de les lesions provocades arran d'un petó que aquest li hauria donat a la seva exparella. «Si tingués intenció, li hagués fet danys majors», va al·legar aquest home, que s'escudava en què va ser un accident.

Els fets van començar quan l'home va iniciar, a mitjans del 2016, una relació amb la dona. Tots dos van conviure durant uns dos anys a la Corunya, domicili en el qual es van desenvolupar una part dels incidents.

«Poc després de l'inici de la seva vida en comú, l'acusat va començar a fer gala del seu caràcter agressiu, gelós i controlador en relació amb la seva parella i va decidir aconseguir la submissió d'aquesta mitjançant l'ocupació constant de la violència verbal i física sobre ella», explicava ahir Fiscalia.

«Ambient de temor»

A més, va assenyalar que, d'aquesta manera, «va crear en la llar un ambient de temor i humiliació que va provocar el retraïment de la dona a l'hora de denunciar la situació que estava vivint». També li controlava les trucades telefòniques. La dona no va interposar denúncia fins al juliol de 2018, després de les agressions sofertes en un nou incident.

«Jo en cap moment la vaig agredir», va manifestar l'acusat, qui va assegurar que les discussions entre la parella es limitaven a assumptes econòmics i nega haver-la insultat.

No obstant això, la víctima va relatar com era la vida en aquella casa: «En principi era una relació bona, però després va començar amb els maltractaments físics i verbals».

Una situació de la qual, segons va indicar al tribunal, eren coneixedors els fills que convivien amb ells en l'habitatge. Fins i tot, en alguna ocasió, el fill d'ell «va arribar a intervenir» en alguna disputa, va confessar.

tracking