Diari Més

Successos

Un jove se suïcida pocs dies després que la seva parella es llevés també la vida

La parella havia mantingut una relació durant onze mesos

Imatge d'Adam i Cloe

Un jove se suïcida pocs dies després que la seva parella es llevés també la vidaFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove britànic va decidir posar fi a la seva vida tirant-se a les vies d'un tren sis dies després que la seva parella se suïcidés penjant-se pel coll, segons ha informat el mitjà britànicTheSun.

Els dos joves havien estat junts durant onze mesos. Aparentment, tenien una cita el dia anterior a la mort deChloe(de 27 anys). Una cita que ella havia cancel·lat, pel que sembla per quedar amb un altre home.

Només sis dies més tard, Adam (de 29 anys), va saltar davant d'un tren prop de la seva residència a Wigan, a Gran Manchester (Regne Unit). Segons ha informat la Policia local, es creu que el jove va intentar esquivar el tren en l'últim minut, però va ser colpejat i va morir per la gravetat de les ferides.

Els detalls de la tragèdia, ocorreguda al juny d'aquest any, han transcendit després que el forense de Bolton (Gran Manchester, Regne Unit) practiqués els esbrinaments pertinents sobre totes dues morts el mateix dia.

La mare d'Adam,Ann, va explicar a les autoritats que «Adam iChloehavien quedat per a una cita el 21 de juny però ho va cancel·lar aquella nit».

«L'endemà, Adam va rebre inesperadament una trucada d'un amic que li va dir queChloes'havia llevat la vida, i això li va trencar el cor».

«Va estar turmentat durant aquells dies i va demanar cita de psiquiatria el 21 de juny. Allà se li va preguntar si tenia intenció de fer-se mal o posar fi a la seva vida i va dir que no, però va dir que si hofes, esperariafins després del funeral».

SegonsAnn, «La setmana abans de morir va tenir el cor trencat». «L'última vegada que el vaig veure em va abraçar i em va dir que m'estimava, i va marxar deixant el mòbil carregant. Era un fill absolutament meravellós», va afirmar.

Per part seva, la mare deChloe,Deborah, va explicar que la seva filla arrossegava problemes de salut mental des que sofrís una agressió sexual diversos anys abans.

«L'última vegada que vaig parlar amb ella va ser a les 3 del matí del 22 de juny de 2019», va dir a l'audiència.

«Em va trucar però no semblava ansiosa o deprimida. Em consta que havia pres pastilles en altres ocasions en el passat però crec que aquelles vegades van ser un crit d'atenció, i no crec que en aquesta ocasió busqués realment posar fi a la seva vida».

La personaambla qual va quedarChloe, David, va declarar: «Vaig tenir una cita ambChloel'últim dia de la seva vida i la vaig recolliral voltant deles 17.30 o les 18.00. Vam estar bevent en un pub, després vam anar a un bar sobre les 20.30 i després vam tornar a casa deChloe».

«Simplement vam beure, vam riure i vam fer broma. Vaig marxara dormir sobre les 23.30 i quan em vaig despertar per a anar al lavabo, a les 5.00, la vaig veure penjada a les escales».

Les proves forenses indiquen queChloetenia una concentració d'alcohol en sang de176mg/ml (la dosi legal per a conduir a Regne Unit és80mg/ml) i es van trobar restes de cocaïna també.

L'Inspector de la Policia de Gran Manchester,PhilipHousley, va afirmar que «no és habitual que algú acudeixi a una primera cita i una de les parts aparegui mortaal matí».

«Hem revisat el registre de trucades i missatges de text del telèfon deChloei hi havia un missatge enviat a Adam a les 3.00, però no hi ha proves que hi hagués resposta. No hi ha indicis de crim».

SegonsLeeOwen, inspector de la policia de transports del Regne Unit, «No hi ha indicis que una tercera persona estigui involucrada ni cap circumstància sospitosa».

«Creiem que va prendre la decisió de tirar-se a les vies per pròpia voluntat, encara que no es va trobar cap nota. Al meu entendre, veient la manera en la qual el tren el va colpejar, en l'últim moment va tractar d'apartar-se de la trajectòria sense èxit».

El veredicte final de la forense,RachelSyed, és que «Adam iChloemantenien una relació intermitent. Adam havia quedat per a sortir a sopar amb ella, però finalment no ho van complir i l'endemà Adam va ser informat queChloes'havia llevat la vida».

«Comprensiblement», prossegueix, «Adam estava devastat per la notícia i no va ser capaç de reconciliar-se amb la seva mort».

tracking