Diari Més

Successos

Una dona evita el suïcidi de la seva amiga mentre parlen per telèfon

Va avisar la policia i va conversar amb ella fins que van arribar els agents

Imatge d'arxiu d'una dona parlant per telèfon

Una dona evita el suïcidi de la seva amiga mentre parlen per telèfonEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha evitat el suïcidi d'una amiga el passat cap de setmana a Lugo en entretenir-la al telèfon fins l'arribada d'agents de la Policia Local de Lugo, que la van auxiliar.

Segons recull 'El Faro de Vigo', la Policia Local de Lugo, la matinada del dissabte 16 al diumenge 17 de novembre, va rebre una trucada a la Central Operativa d'aquest cos en la qual una persona alertava que una amiga li havia dit que es desplaçava al PontNovoamb la intenció de llançar-se al buit.

Per això, dues patrulles del Grup Operatiu Nocturn de la Policia Local de Lugo es van traslladar a aquesta zona i, després d'inspeccionar el pont i les vies d'accés, van localitzar a una dona fora d'un cotxe parlant per telèfon «sense robad'abrigar», han assenyalat les mateixes fonts.

En veure als agents es va introduir dins el vehicle i va iniciar la marxa. Aleshores, va ser parada «immediatament» pels policies, apunta la Policia Local. «Sóc jo la persona a la qual esteu buscant», va dir als agents la dona que es trobava «molt nerviosa i sota tractament psiquiàtric», han afegit les mateixes fonts.

Els policies van procedir a tranquil·litzar i auxiliar a la dona, per a la qual van requerir una ambulància que, posteriorment, la va traslladar a l'Hospital UniversitariLucusAugusti(HULA) de Lugo.

La Policia Local ha destacat que la persona amb la qual parlava per telèfon «és l'amiga que va alertar d'aquesta situació» a la Sala del 092 i, subratllen les mateixes fonts, «aquesta conducta meritòria d'entretenir-la per telèfon fins a l'arribada dels agents segurament va salvar la vida d'aquesta dona».

tracking