Diari Més

Successos

Mor un nen d'un any després que els seus pares només l'alimentessin amb fruites i verdures

El petit pesava ​poc més de 7,5 quilograms, un pes equivalent al que hauria de tenir un nen de set mesos

Ryan O'Leary i Sheila O'Leary, pares del nen mort

Mor un nen d'un any i mig per malnutrició després que els seus pares només l'alimentessin amb fruites i verduresNews-Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 18 mesos va morir al setembre a Capi Coral, una ciutat de l'estat de Florida (els EUA), per desnutrició, ja que, segons han declarat els pares, només menjava fruites i verdures crues.

El nen, segons mitjans locals, pesava poc més de 7,5 quilograms, un pes equivalent al que hauria de tenir un nen de set mesos. L'autòpsia determina que la seva mort va ser causada per malnutrició deshidratació,microsteatosisdel fetge i edema lleu de mans, peus i part inferior de les cames.

Els pares s'enfronten a càrrecs per homicidi negligent agreujat i cures negligents a altres tres fillsa càrrec seu. La mare,SheilaO'Learly, va trucar a emergències en adonar-se que el seu fill no respirava i tenia fred. Tot i que el seu pare,Ryan, va intentar ressuscitar-lo, els metges el van declarar mort quan van arribar a la llar.

Tots dos tenen dos fills més en comú, els quals segons fonts de la recerca, són extremadament petits per a les seves edats, de 3 i 5 anys, i a més estaven pàl·lids. Un d'ells presentava les dents ennegrides, amb càries, que requeriencirurgia.

Una tercera nena va ser trobada també, encara que en millor estat. Es tractava de la filla deSheilaO'Leary, el pare de la qual viu a Virgínia, raó per la qual la policia creu que tenia una aparença més saludable, ja que el visitava cada dos mesos i durant unes setmanes.

tracking