Diari Més

Societat

«La meva filla està boja»: La carta de luxe al Pare Noel d'una nena de 10 anys

Entre altres articles, la nena demana més de 3.000 euros en efectiu i un «conill de debò»

Imatge d'arxiu

pare noel, regals, nadalPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és l'expressió més bonica del món, però allò que «el que no plora, no mama» podria ser exemplificat perfectament amb la carta que una petita de deu anys va escriure per al Pare Noel i que, a més de ser molt extensa, inclou articles de luxe i diners en efectiu.

«La meva filla de 10 anys ha d'estar boja amb aquesta llista de Nadal», escrivia el pare de la nena estatunidenca, que adjuntava al seu tuit una imatge de la llista elaborada per la petita.

En aquest ordre, la nena demana un iPhone 11, uns auricularsAirPodsi un ordinador portàtilNewMacbookAir.

En la part més tendre de la carta, la nena demana un conill de debò però després canvia de nou i demana roba, maquillatge, una cantimplora (de marcaHydroFlask), unes sabatilles esportives marca Puma de color rosa, unes sandàlies marcaGucci, una bossa de Chanel, perfum, oli essencial, un cotxe de nines, sabates noves, arracades, joies, unes sabates de la marcaVans a quadres, una càmera de vídeoGoPro, cinta adhesiva rosa, colorant alimentari i detergent per a la roba i roba per al seu conill.

Per si tot això fos poc, demana 4,000 dòlars en efectiu (uns 3615 euros), una ninaLOLamb la seva caravana i el seu xalet, uns llençols nousi un rellotge despertador. La suma supera diverses desenes de milers de dòlars.

Per descomptat, el tuit s'ha fet viral i les reaccions han estat d'allò més variades.

tracking