Diari Més

Successos

Mor un turista en relliscar per una cascada mentre es feia un 'selfie'

Fa quatre mesos un altre turista espanyol va morir al mateix lloc

La policia va recuperar el cadàver poc després del succés.

Mor un turista en relliscar per una cascada mentre es feia un 'selfie'Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turista francès ha mort a l'illa tailandesa deKoSamuien caure d'una cascada mentre es feia una foto amb un amic, al mateix lloc en el qual va morir un turista espanyol en circumstàncies similars el juliol passat, van confirmar aquest divendres fonts oficials.

Durant la tarda del dijous, M.P., de 33 anys, va caure al buit des de l'alt de la cascada de NaMueang2, després el seu acompanyant va telefonar a la policia al voltant de les 16 hores local (09.00GMT) i aquesta va recuperar el cadàver poc després, va indicarPhuvadolViriyavangkul, tinent de la policia turística deKoSamui.

«És un lloc perillós i que rellisca. Hi ha un cartell d'advertiment aquí a prop però molts turistes l'ignoren. Un espanyol també va caure en aquest mateix lloc fa quatre mesos», va afegirPhuvadol.

El policia es referia a l'accident en el qual va morir el turista de nacionalitat espanyola i 26 anys DavidRocamundi, en relliscar en el mateix punt quan caminava pel cim de la mateixa cascada amb un grup d'amics el passat 27 de juliol.

tracking