Diari Més

Salut

Va a l'hospital per un dolor a l'orella i descobreix que té més d'una dotzena de paneroles dins

El pacient va anar al metge perquè sentia molèstia a la part dreta del cap quan dormia

Imatge d'algunes de les paneroles que van trobar dins de l'orella del pacient

Va a l'hospital per un dolor a l'orella i descobreix que té més d'una dotzena de paneroles dinsYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que als metges de l'hospitalSanhede la ciutat deHuizhou, a la província de Guangdong (al sud de la Xina) no se'ls oblidarà el cas d'un pacient amb mal d'orella. L'home de 24 anys, identificat comLv, va acudir al centre de matinada perquè sentia una molèstia a la part dreta cap mentredormíai també sentia un soroll estrany.

«Va dir que li feia molt de mal l'orella, com si alguna cosa l'estigués gratant o arrossegant-se per dins», va explicar l'otorrinolaringòlegZhongYijinals mitjans locals. L'especialista no va poder evitar que se li estarrufés la pell en veure què era el que li causava aquesta molèstia, i és que va descobrir «més de deu cries de paneroles corrent per dins de l'orella del pacient».

El jove tenia tota una família de paneroles vives d'espècie alemanya dins de l'orella, una mare més gran i fosca i diverses cries petites i de color marró.

El doctor va retirar un a un els insectes fins a deixar l'oïda neta. Segons va explicarLiJinyuan, director d'otorrinolaringologia de l'hospitalSanhe, les paneroles van entrar dins del pacient a causa dels seus mals hàbits, ja que solia deixar restes de menjar prop del llit i aixòatreia elsinsectes.

Tal com va apuntar el doctor, no és el primer cas que es troben a l'hospital en el qual un pacient acudeix amb mosquits o paneroles en l'oïda. Per això, recomana parar esment a la higiene personal, evitar menjar a l'habitació i anar a l'hospital quan es noti dolor.

tracking