Diari Més

Successos

Una dona, violada i abandonada pel seu agressor en una carretera de Campos del Río

Va ser socorreguda per un camioner, que la va trobar amb una enorme ansietat

Imatge de la carretera on va ser abandonada la dona

Una dona, violada i abandonada pel seu agressor en una carretera de Campos del RíoGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha estat víctima d'una violació per part d'un home que, després de cometre l'horrible acte, d'abandonar-la en mig d'una carretera.

El fet ha tingut lloc a Campos delRío, a Múrcia. Un camioner va trobar a la dona en estat de xoc, plorant, i descalça, segons informaLa OpinióndeMurcia. La dona li va demanar ajuda davant el delicat estat en què es trobava i el camioner va accedir a socórrer-l i va trucar a les autoritatsperquèellapogués explicar el succeït.

Ella, una espanyola de 37 anys, va explicar que és treballadora sexual i que l'home que la va agredir li havia demanat prèviament els seus serveis. Immediatament, va adquirir un to violent i va acabar per violar-la i per a deixar-la, posteriorment, tirada a la carretera.

La dona, després de donar el seu testimoni a la Guàrdia Civil i ser atesa pels serveis sanitaris, haurà de sotmetre's a un examen forense, per una qüestió protocol·lària, per a poder corroborar les seves paraules; entretant, les autoritats ja busquen a l'agressor, encara que serà difícil donar amb ell, perquè la víctima a penes va poder proporcionar dades sobre la seva identitat,perquèno el recordava amb molta exactitud.

tracking