Diari Més

Societat

Una model de 23 anys dóna a llum en un lavabo sense saber que estava embarassada

No es va plantejar estar embarassada, ja que no tenia panxa ni cap símptoma. A més, prenia anticonceptius

Imatge de la model mentre estava embarassada sense saber-ho

Una model de 23 anys dóna a llum en un lavabo sense saber que estava embarassadaXarxes Socials

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa dues setmanes, Erin Langmaid, una model de 23 anys procedent de Melbourne, va donar a llum a un bebè en bon estat de salut, una nena anomenada Illa, que pesava 3,5 quilos. Encara que sembla una història normal, no ho és. La jove va donar a llum per sorpresa en un bany, ja que no sabia que estava embarassada, segons compte en un article el mitjà 7news.

Erin relata que no va saber que estava embarassada fins que no va donar a llum en un bany, ja que no presentava cap símptoma. No tenia panxa, nàusees, antulls i, a més, usava injeccions anticonceptives. «Òbviament no em vaig adonar, perquè tot encaixava. És realment estrany», va dir la model.

A més, assegura que es trobava malament el dia en què va néixer el bebè i que el part només va durar 10 minuts. La seva parella, Donen, relata el que va passar: «Vaig sentir un crit i vaig córrer allí i vaig veure al petit». El pare es va adonar que el bebè no respirava i va telefonar a emergències.

Els serveis d'emergències van donar instruccions que ajudar a Donen a salvar la vida de la nena. En l'àudio de la trucada telefònica, es pot escoltar com el pare assegura que no sabien que Erin estava embarassada.

Encara que no és el normal, aquest tipus d'embarassos, coneguts com a críptics o sigil·losos, es donen en més ocasions de les que pensem. Una de cada 500 dones no s'adona que serà mare fins a les 20 setmanes d'embaràs i una de cada 2.500 no s'assabenta fins al moment del part.

tracking