Diari Més

Societat

Guanya el milió de l'Euromillones i el mateix dia li diuen que ha superat un càncer

«Acabava de llegir que havia superat el càncer quan el meu marit va arribar i em va dir que havíem guanyat la loteria», explica la guanyadora

Imatge dels guanyadors

Gana el milió de l'Euromillones i el mateix dia li diuen que ha superat un càncerThe Telegraph

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dimarts 12 de novembre de 2019 va ser un dia inoblidable per a Lynne Price. Aquesta dona de 55 anys va descobrir que havia guanyat el premi del milió en el sorteig del Euromillones només 10 minuts després que els metges li comuniquessin que havia superat el seu càncer de mama.

«Acabava de llegir la carta en la qual em deien que havia superat el càncer quan el meu marit David va arribar a casa i em va dir que havíem guanyat la loteria», explica Price en declaracions a 'The Telegraph'.

Price, mare de tres fills, va ser diagnosticada amb càncer de mama en 2015, i després d'anys de lluita, una prova a l'octubre d'aquest any va revelar que la malaltia havia desaparegut del seu cos.

Una immillorable notícia que acompanyada del premi en la loteria del Euromillones la va deixar «en xoc». «Em vaig quedar sense paraules. Em vaig donar un bany de dues hores per a assimilar els succeït», va afegir.

No és la primera vegada que la sort de la loteria es creua en el camí de la família Price. Naturals de New Tredegar (Gal·les del Sud), aquest premi del Euromillones és el tercer que toca a l'entorn familiar.

Són familiars de Ade Goodchild, un home de 58 anys que es va emportar el pot del Euromillones de 82 milions d'euros al març. Així mateix, la germana de David, Judith, treballava en una fàbrica a Cardiff que es va emportar una fortuna de la loteria en la dècada dels 90.

«Encara no m'ho puc creure. Hem jugat a la loteria des de sempre. Pagues el bitllet però realment no esperes guanyar un milió», va assenyalar David en relació a la sort de la família. Aquest divendres 15 de novembre, el Euromillones es juga amb un pot de 114 milions d'euros.

tracking