Diari Més

LeBron James, obligat a evacuar casa seva per un greu incendi

L'estrella de Los Ángeles Lakers va haver de marxar de l'habitatge amb tota la seva família en mig de la nit

Imatge d'arxiu de LeBron James durant un partit

LeBron James, obligat a evacuar casa seva per un greu incendiEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LeBronJamesdormia a casa seva aLosÁngelesdesprés d'haver aconseguit la segona victòria de la temporada, quan es va veure obligat a fugir corrents. L'estrella deLosÁgelesLakersva fer servir el seu compte de Twitter per anunciar que, a causa de la proximitat d'un dels focus dels incendis que estan afectant greument la ciutat, havia hagut d'evacuar la casa amb la seva família.

«Els incendis no són cap broma. He hagut d'evacuar casa meva de forma urgent i ara estic conduint amb la meva família intentant trobar habitacions lliures. De moment no hem tingut sort», escrivia l'esportista.

Segons va informar el Departament de Bombers deLosÁngeles, les flames van afectar la zona sud de Califòrnia i els forts vents feien molt difícil el control de l'incendi. Per aquest motiu es va decidir evacuar tots els habitatges propers.

Finalment,LeBronva trobar on passar la nit i va enviar un missatge de suport a la resta de persones afectades pel foc. «Reso per totes les famílies que es puguin veure afectades. Si us plau, busqueu refugicom més aviat millor»

tracking