Diari Més

Policial

A presó un home que disparava des de casa contra l'edifici veí a Cerdanyola del Vallès

Al seu domicili es van intervenir armes prohibides, munició, substàncies estupefaents i diners provinents de la venda de drogues

Imatge del material comissat al domicili de l'autor dels trets.

A presó un home que disparava des de casa contra l'edifici veí a Cerdanyola del VallèsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat sis de setembre un veí de Cerdanyola del Vallès de 42 anys per disparar en diverses ocasions contra la façana d'un edifici del municipi. Els fets van tenir lloc la segona quinzena del mes d'agost quan diversos veïns del mateix immoble van denunciar que havien rebut impactes de projectil als seus balcons, tendals i aparells d'aire condicionat i que alguns, fins i tot, haurien arribat a entrar a dins els habitatges. A partir d'aquí es va obrir una investigació que va determinar que tots els trets s'efectuaven de matinada, sobre la mateixa façana i amb projectils del mateix calibre. Un cop detectat l'habitatge des d'on es disparava, el 5 d'agost es va realitzar l'entrada i es va procedir a detenir el presumpte autor dels fets.

En el registre del domicili també es van intervenir, entre d’altres, diverses armes prohibides, munició d’arma de foc, substàncies estupefaents, una bàscula de precisió i 2.080 euros en efectiu provinent presumptament de la venda de droga.

L'endemà de la detenció, l'home, a qui se l'acusa de tres delictes de lesions, tinença il·legal d'armes i tràfic de drogues, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 4 en funcions de guàrdia de Cerdanyola, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

tracking