Diari Més

Judicial

El pare del nadó maltractat a Lleida té antecedents per violència domèstica

El jutge ha decretat presó provisional per als pares del bebè

Moment en què dos vehicles dels Mossos traslladen els pares del nadó des dels jutjats de Lleida a la presó.

El pare del nadó maltractat a Lleida té antecedents per violència domèsticaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La magistrada del jutjat d'Instrucció 1 de Lleida ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança tant per al pare com per la mare del nadó de Lleida que està ingressat en estat greu a la Vall d'Hebron per suposats maltractaments. La causa està oberta per lesions agreujades amb dolo eventual i, com que la DGAIA ja va assumir dijous la tutela del menor, no ha calgut acordar cap mesura civil en aquest sentit.

Segons ha informat el TSJC, el pare no té antecedents penals ni condemna ferma però si que ha estat denunciat amb anterioritat per altres parelles per maltractament i té un judici pendent al Penal 3 de Lleida.

Tant ell com la mare de la criatura van ser detinguts dimecres acusats d'un suposat delicte de lesions contra la criatura. La parella va portar el petit a l'Hospital Arnau de Vilanova la setmana passada i davant la gravetat de les ferides que presentava va ser traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Des de l'hospital es va activar el protocol de maltractaments infantils i l'Equip de Valoració de Maltractament Infantil va fer una valoració inicial del cas i es va fer la petició de retirada de la tutela del menor als pares de manera que actualment ha estat assumida per la DGAIA.

Els pares del menor van ser detinguts dimecres a Barcelona i posteriorment traslladats a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida. La parella resideix a Lleida, ell té 39 anys i és de nacionalitat espanyola mentre que la mare en té 33 i és de nacionalitat colombiana.

tracking