Diari Més

Successos

Detingut per agredir sexualment i colpejar a la seva mare, de 76 anys a Parla

La dona va ser traslladada a l'hospital amb la cara desfigurada, amb blaus i en un gran estat de nerviosisme

Els pares van quedar detinguts per un delicte d'abandonament de menors.

Policia NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut en la localitat madrilenya de Parla a un home per agredir sexualment a la seva mare septuagenària i colpejar-la de forma brutal quan va arribar a l'habitatge en estat ebri.

Fuentes de la investigació han informat a Efe que el succés va tindre lloc a la matinada del dimarts quan l'home, de 56 anys, va arribar borratxo a la casa i va agredir sexualment a la seva progenitora, de 76.

Davant les negatives de la dona, la va colpejar per tot el cos.

Fins al lloc van acudir la Policia i els serveis sanitaris d'emergències, que van traslladar a la víctima a l'Hospital Infanta Cristina de Parla, on va arribar amb la cara desfigurada, amb blaus i en un gran estat de nerviosisme.

La Policia va trobar al fill gitat de cap per amunt al llit d'una habitació amb erosions als braços i una ferida al front.

Els agents li van comunicar que anava a ser detingut, moment en el qual l'agressor es va incorporar i es va desplomar al terra degut al seu estat d'embriaguesa.

Els agents el van alçar i el van traslladar també a l'Hospital Infanta Cristina, han indicat les mateixes fonts, que han assenyalat que la víctima va manifestar que no era la primera vegada que passaven fets similars.

El detingut ha passat ja a disposició judicial.

tracking