Diari Més

Regne Unit

Es traga la seva dentadura postissa durant una operació i ho descobreix vuit dies després

Després de la intervenció va començar a tenir forts dolors a la gola, ja que li van sortir ampolles internes i se li va inflamar la zona

Radiografia frontal de la gola del pacient.

Es traga la seva dentadura postissa durant una operació i ho descobreix vuit dies desprésBMJ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 72 anys va acudir a urgències al Regne Unit per un fort dolor a la faringe. Quan li van fer una radiografia van descobrir que el pacient tenia la seva dentadura postissaclavada a la seva gola.

La dentadura va acabar a la seva faringe després de sotmetre's a una operació per extreure un bonydel seu abdòmen, segons ha informat BMJ Case Reports. Es creu que el pacient se la va tragar al ser anestesiat, fet que li ha provocat nombroses ampolles internes i una gran inflamació.

Sis dies després de l'operació l'home va tornar a l'hospital pels forts dolors, que li provocaven dificultats per tragar i sangrat per la boca. Els metges li van receptar antibiòtics pensant que es tractava d'una infecció respiratòria.

Al no trobar milloria, l'home va tornar i va ser quan li van fer més proves i van descobrir que tenia la dentadura a la gola. El pacient va explicar que durant l'operació havia perdut les seves peces bucals. Finalment, va ser operat d'urgència per extreure-li. Dies després, va ser intervingut un altre cop per aturar el sangrat d'una arteria, provocat per les hemorràgies anteriors.

tracking