Diari Més

La Corunya

Condemnada a 14 mesos de presó per espiar converses privades de WhatsApp d'una altra dona

Se li imposa pagar 1.500 euros per danys morals com a indemnització

Whatsapp, propietat de Facebook, intenta limitar la possibilitat de propagar notícies falses.

WhatsApp limita a cinc el reenviament de missatgesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona que va agafar el telèfon mòbil d'una coneguda per llegir per interés propi les converses que aquesta tenia amb el llavors advocat del seu encara espòs, del qual s'estava divorciant, i que posteriorment es va enviar les mateixes al seu correu electrònic, ha sigut condemnada a catorze mesos de presó.

Els fets es remunten a agost de 2014 mentre ambdues presenciaven un partit de tennis aOleiros(La Corunya) i, aprofitant que en aquell moment s'havia absentat la víctima de l'espionatge oblidant-se el seu telèfon mòbil, es va alçar a agafar-lo sense permís, segons resa la fallada de l'Audiència Provincial de la Corunya.

Així, segons la resolució divulgada a la premsa, l'acusada va llegir la conversa confidencial que el lletrat del seu encara marit havia mantingut amb la titular del telèfon amb l'objectiu d'assabentar-se bé del que «a ella i al descrit plet poguera afectar» i llavors es va enviar el «contingut íntegre» de les converses al seu compte de correu electrònic.

Els fets van poder quedar constatats, reflecteix la sentència, gràcies a més a dos testimonis que la van veure amb el mòbil i que van acreditar que la condemnada «es va fer amb el telèfon» de l'altra dona «i que aquesta conducta no tenia un altre propòsit que descobrir converses personals i íntimes d'aquesta».

Per tot això, l'acusada ha sigut condemnada a 14 mesos de presó, encara que no ingressarà a presó, i a pagar així mateix 1.500 euros per danys morals com a indemnització.

tracking