Diari Més

Brasil

Troben mort al narcotraficant que va intentar escapar-se de la presó fent-se passar per la seva filla

Clauvino da Silva ha estat trobat penjat amb un llençol a la seva cel·la

El narcotraficant es va disfressar de la seva filla.

Un narcotraficant de Brasil intenta escapar de la presó fent-se passar per la seva fillaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El narcotraficantClauvinoda Silva, qui la setmana passada es va vestir com la seva filla per a intentar escapolir-se d'una presó del Brasil, ha estat trobat sense vida aquest dimarts a l'interior de la seva cel·la, han confirmat fonts oficials.

Clauvinoda Silva, de 42 anys i qui complia una condemna de 73 anys i 10 mesos de presó, ha mort, pel que sembla, penjat amb un llençol, segons les primeres informacions de la Secretària d'Estat d'Administració Penitenciària (Seap).

Les autoritats penitenciàries han informat en un comunicat que s'obrirà una investigació per esclarir l'ocorregut a la presó de màxima seguretatLaércioda CostaPelegrino, coneguda comBanguI, a Rio de Janeiro.

L'intent de fugida deClavinodónaSiva, conegut com «Baixinho» (baixet), ha donat la volta al món aquesta setmana després que el traficant intentés escapar-se de la presó amb roba de dona i una màscara de silicona.

Da Silva es va valer de la visita de la seva filla de 19 anys i de la complicitat, pel que sembla, d'una dona embarassada que per estar exempta de passar pels raigs X va introduir la disfressa amb el qual va intentar escapolir-se.

Encara que l'home es va posar una màscara de silicona al rostre, unes ulleres, una perruca de cabell fosc i roba de dona, va ser reconegut pels agents penitenciaris quan es disposava a deixar la presó.

L'intent de fugida va ser registrat en un vídeo que va ser divulgat per laSeapi va començar a circular ràpidament a través de les xarxes socials amb les imatges de la sorprenent transformació de l'home.

Da Silva ja havia intentat escapolir-se de la presó al 2013, juntament amb trenta presos, els quals van fugir d'una de les presons del mateix complex pel sistema de clavegueram.

«Baixinho», no obstant això, va ser detingut un mes després de la fugida de 2013 quan la Policia va intervenir en una disputa territorial pel tràfic de drogues a la ciutat deAngraduesReis, també en l'estat de Rio de Janeiro.

tracking