Diari Més

Societat

Un home begut d'EUA envia un ocell ferit en Uber a un refugi d'animals

Com que no estava en condicions per conduir, va decidir contractar aquest servei per salvar-li la vida

La conductora de l'Uber va col·locar al seu client en una caixa còmoda.

Un jove begut d'EUA envia un ocell ferit en Uber al refugi d'animalsFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tim Crowley, un noi del nord de Utah (EUA), va contractar un Uber perquè traslladés un petit ocell fins a un veterinari. Els fets van ocórrer la setmana passada quan, tal com explica El Confidencial, el jove havia quedat amb els seus amics per fer una barbacoa a casa d'un d'ells.

Durant la vetllada van anar bevent i en un moment donat, Tim va veure que una cadernera havia caigut i va quedar ferida. S'hi va acostar i li va fer una fotografia que va enviar a un refugi d'animals de la zona. Aquests li van contestar que portés la cadernera cap a les seves instal·lacions perquè se la mirés el veterinari.

Tanmateix, Tim i els seus amics ja havien begut massa i era conscient que no podia conduir. Tal com va explicar més tard a la CNN, va decidir llavors pagar el servei d'un Uber perquè la cadernera arribés fins al refugi.

La conductora del cotxe va ser Christy Guynn, que va posar l'ocell dins una caixa perquè viatgés còmodament: «L'únic soroll que va fer va ser cantar. Suposo que es va alegrar quan vaig apagar l'aire condicionat i vaig abaixar les finestres una mica. Feia massa fred per ell».

Un cop atesa pels veterinaris, aquests van explicar a través de Facebook que la cadernera tenia menys de dues setmanes i van agrair el gest a Tim: «Tot i que creiem que ja ho hem vist tot i no ens sorprèn res, sempre hi ha algú per demostrar-nos que estem equivocats».

tracking