Diari Més

Successos

Dos morts i dos ferits després de caure del tobogan més llarg del món a Xina

El succés es va produir la tarda de l'1 de maig en un parc d'atraccions aquàtic de Chengdú

Imatge d'arxiu d'un tobogan aquàtic.

tobogan aquàticPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys dues persones han mort i dotze més han resultat ferides, entre elles sis menors d'edat, en caure per un tobogan en un parc d'atraccions aquàtic de la ciutat xinesa de Chengdú (al centre del país), segons ha informat aquest dijous l'agència oficial de notícies Xinhua.

El succés es va produir la tarda de l'1 de maig, festiu a la Xina, quan els turistes van caure pel tobogan promocionat com «el més llarg del món» pel propi parc d'atraccions, amb una longitud de 235 metres.

En total es van accidentar 14 visitants -vuit adults i sis adolescents-, i els dotze ferits, la gravetat dels quals es desconeix, i que estan rebent tractament mèdic en un hospital local.

La investigació sobre l'accident continua, ha dit l'oficina de la comunitat de Taiping, on es troba el parc d'atraccions, sense precisar més detalls sobre com es va produir la caiguda.

El parc d'atraccions ha estat tancat i els responsables de l'empresa que el gestiona han estat posats sota tutela policial mentre es cursen les investigacions.

tracking