Diari Més

Successos

Detingut per escalar fins el cim de la piràmide de Kheops i apedregar la Policia per evitar el seu arrest

El jove es va resistir i, mentre escalava, llançava pedres a les unitats policials

La piràmide de Kheops, en una imatge d'arxiu.

La piràmide de Kheops, en una imatge d'arxiu.Viquipèdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia egípcia ha detingut aquest dimecres un jove que va escalar fins el cim de la gran piràmide de Kheops i que va ser perseguit pels agents, a qui va tirar pedres, segons el Ministeri d’Antiguitats.

Proveït d’una entrada, el jove egipci, que no ha estat identificat, es va dirigir cap a la piràmide de Kheops i va començar a escalar els blocs fins arribar a dalt, explica en una nota Ashraf Mohi, director general de l’esplanada de Guiza, on s’aixequen les piràmides de Kheops, Kefrén i Micerí. A dalt, el jove va retirar una estructura de fusta col·locada que s’utilitza per mostrar l’alçada original de la piràmide, agrega Mohi.

Les forces de seguretat van començar a perseguir-lo perquè està prohibit escalar aquestes meravelles del món ubicades al sud-oest del Caire. El jove es va resistir i, mentre escalava, llançava pedres a les unitats policials, segons indica el departament d’Antiguitats. Finalment, els uniformats han aconseguit arrestar l’escalador i l’han remès a la fiscalia, segons informa Mohi, sense donar més detalls.

tracking