Diari Més

Successos

Un jove tortura fins la mort la seva germana de 5 anys i intenta degollar la seva mare

Els fets van succeir al Marroc i el noi creia que ambdues tenien el dimoni dins

Imatge d'arxiu d'una navalla.

Imatge d'arxiu d'una navalla.Succo/ Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove marroquí va torturar fins la mort la seva germana de cinc anys en una sessió d’«exorcisme» per expulsar els dimonis que suposadament habitaven dins d’ella, abans d’atacar la seva pròpia mare, que va poder escapar i denunciar els fets davant de la Gendarmeria.

El diari Al Massae relata aquest dimarts que el succés es va produir a la regió de Kenitra, una zona agrícola al nord de Rabat, i el procurador (fiscal) ja ha ordenat una investigació per aclarir els fets.

El jove de 20 anys estava convençut que la seva germana de 5 anys estava endimoniada, i va voler tractar el problema primer amb una sessió de «roqiya», un controvertit tractament que consisteix en la lectura de l’Alcorà segons un determinat ritual per expulsar els follets que suposadament tenen embruixada una persona.

En veure que la «roqiya» no donava resultat, el jove va utilitzar una arma blanca contra aquests suposats dimonis al cos de la seva germana, fins causar-li la mort.

Tot seguit, i convençut que els dimonis s’havien allotjat al cos de la seva mare, va provar intentar degollar-la. Tanmateix, la mare va poder-se escapar i denunciar els fets.

tracking