Diari Més

Successos

Un home mata a dos familiars i se suïcida des d'un terrat a plaça Castilla

L’home s’ha llençat després de matar el seu pare i el seu tiet

Imatge de la plaça Castilla on va suïcidar-se l'home.

Un home mata a dos familiars i se suïcida des d'un terrat a plaça CastillaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 30 anys s’ha suïcidat tirant-se des d’un terrat d’un edifici de plaça Castilla, a Madrid, presumptament després d’haver matat a dos familiars, els cadàvers dels quals presentaven signes de violència al seu habitatge, ubicat a la localitat de Colmenarejo. Segons informa la Guàrdia Civil, els familiars podrien ser el seu pare i el seu tiet.

Agents de la Policia Nacional van trobar aquest dissabte al voltant de les 11 del matí el cadàver d’un home, que s’havia precipitat al buit des del terrat situat a la planta 22 d’un edifici de la plaça Castilla.

El grup d’homicidis de la Policia Nacional va començar a investigar aquest succés i es va traslladar al domicili del mort, a la urbanització Parque Azul de Colmenarejo, per a intentar localitzar algun familiar.

Quan van arribar, van veure que no responia ningú i van sol·licitar entrar i registrat l’habitatge, on van trobar els cadàvers de dues persones que podrien ser el pare i el tiet de l’home que s’havia suïcidat.

La Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació, ha afegit que aquests cadàvers presentaven signes de violència. Des de l’Institut Armat han comentat que cal esperar els resultats de les autòpsies i més avenços a la investigació per a determinar tant els motius de les morts com els vincles familiars existents entre els tres homes.

tracking