Diari Més

Successos

Una dona conviu amb el cadàver de la seva mare en una casa a Málaga

La mare estava morta des de l’11 de març del 2018

Els agents es van fer càrrec de la nena i van localitzar els pares.

La Guàrdia Civil suspèn el trasllat de 300 agents i els ordena que es quedin a CatalunyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil està investigant la troballa del cadàver d’una dona en una casa del municipi d’Istán, a Málaga, segons fonts properes a la investigació. Sembla ser que una dona i la seva filla haurien conviscut amb el cos de la seva mare i àvia, respectivament, durant mesos.

La data en la qual va morir la dona, de 71 anys, i el motiu de la seva mort formen part de la investigació de l’institut armat, tot i que es creu que va morir fa gairebé un any. El cadàver, del qual quedava només l’esquelet, estava amagat en una habitació entre el terra i la paret i sota un matalàs de plàstic i uns cartrons. Sembla que va ser l’exmarit de la difunta qui va descobrir la situació i va dir a la neta, una adolescent, que havien d’anar a la policia.

Un cop van tenir coneixement dels fets, una patrulla de la Guàrdia Civil es va desplaçar al lloc dels fets i va comprovar que era cert. La casa es trobava molt bruta i els veïns haurien notat males olors però no imaginaven el motiu.

Els investigadors no van trobar signes de violència fet pel qual es creu que haurien amagat el cadàver per problemes econòmics, per a poder seguir cobrant la pensió. La filla de la morta, de nacionalitat britànica, va reconèixer als agents que la seva mare va morir després del dia de la mare al Regne Unit, que el 2018 va tenir lloc l’11 de març.

tracking