Diari Més

Successos

Troben un cadàver en «avançat estat de descomposició» en un pou a Chiclana, Cadis

Es desconeixen la identitat de la persona morta i els circumstàncies de la seva mort

Els serveis d'emergències treballant en el rescat del cadàver

Troben un cadàver en «avançat estat de descomposició» en un pou a Chiclana, CadisEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil està investigant la mort d’una persona el cadàver de la qual va ser trobat aquest divendres en «avançat estat de descomposició» en un pou a Chiclana de la Frontera, a Cadis, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil i dels Bombers.

El cos rescatat aquest divendres per efectius del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, amb el recolzament de Bombers, de l’interior d’un pou d’una finca d’aquesta localitat gaditana presentava un «avançat estat de descomposició», segons han informat en una nota el Consorci Provincial de Bombers de Cadis.

El cos va començar a treballar a primera hora del matí per a recuperar el cadàver, al fons d’un pou a Pago de La Coquina. Un cop es va comptar amb l’autorització competent, i amb l’ajuda de material de rescat en alçada, es va procedir al descens al fons del pou per a recuperar el cos.

Així mateix, els bombers van treure aigua del pou per a realitzar diferents descensos fins a completar la retirada i la recollida de proves. Va intervenir una dotació del Consorci de Chiclana amb tres unitats, un vehicle de rescat, una autobombona rural i una autobombona urbana.

L’actuació va començar a les 9 del matí i va finalitzar a les 7 de la tarda amb l’arribada al parc dels vehicles. A tres quarts de sis de la tarda es va procedir a l’aixecament del cadàver, sent el cos traslladat posteriorment a l’Institut de Medicina Legal de Cadis, on se li va realitzar l’autòpsia ahir, dissabte.

De moment, no s’han donat a conèixer la identitat del mort ni les circumstàncies. De la investigació de la identitat del cadàver, així com d’investigar les circumstàncies de l’òbit, s’ha encarregat l’Equip de Delictes Contra les Persones de la Guàrdia Civil. Per la seva part, el jutjat que se n’ha fet càrrec de la causa ha decretat el secret de les actuacions.

tracking