Diari Més

Successos

Uns pares obliden al seu bebè en l'aparcament d'un centre comercial a Almeria

Una trucada va alertar a la Guàrdia Civil, la qual van localitzar als pares

Els agents es van fer càrrec de la nena i van localitzar els pares.

La Guàrdia Civil suspèn el trasllat de 300 agents i els ordena que es quedin a CatalunyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha auxiliat aun bebè d'un any a la qual els seus pares van deixar per error sola en un carret al costat del seu vehicle, estacionat als aparcaments del centre comercial Neptuno deRoquetasde Mar (Almeria).

La Comandancia de Almería va informar en una nota que sobre les 18:40 hores del passat 2 de novembre el 062 va rebre la trucada d'una persona que alertava de la presència de la menor, que es trobava sense companyia malgrat la seva escassa edat.

Una vegada allí, els agents es van entrevistar amb la persona alertant, manifestant-los que havia trobat al nadó al cotxet sol, per la qual cosa ho va posar en coneixement de la Guàrdia Civil i va romandre al costat del bebè fins a la seva arribada.

Els guàrdies civils es van fer càrrec de la nena i la van retirar de la zona d'estacionament per apartar-la del trànsit de vehicles i van iniciar la cerca dels seus pares pels comerços propers.

En paral·lel, van comprovar que al vehicle que es trobava al costat del cotxet hi havia instal·lats als seients posteriors unacadireta de bebè.

El propietari del vehicle es va presentar poc després al lloc i va explicar que va baixar de l'automòbil amb la mare, que havien posat a la nena al cotxet i que després d'això cadascun va marxar del lloc pensant que l'altre es faria càrrec de la nena. Minuts després vaarribar la mare de la menor en gran estat de nerviosisme i va relatar la mateixa versió que el progenitor i va reconèixer l'error de tots dos.

Després de tranquil·litzar als pares de la menor, la nena va quedar al seu càrrec i els agents van continuar la seva feina.

tracking