Diari Més

Incendis

Una pacient cala foc a l'Hospital de Tenerife «cansada d'esperar»

La dona hauria cremat una bombona d’oxigen de la unitat d’urgències pediàtriques

L'entrada de l'Hospital de Tenerife

Una pacient cala foc a l'Hospital de Tenerife «cansada d'esperar»Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una pacient que es trobava en una de les sales de l’Hospital Nuestra Señora de La Candelaria, a Tenerife, va calar foc el passat dimarts perquè estava «cansada d’esperar», tal i com ella mateixa va reconèixer a la policia.

Diversos testimonis relaten que la dona es trobava en una de les sales d’esperar amb altres familiars i aquesta, després de reclamar que els atenguessin, hauria calat foc a una bombona d’oxigen a la unitat d’urgències pediàtriques de l’hospital.

Els bombers van confirmar que l’explosió d’una botella d’oxigen va ser el detonant de l’incendi, que va ser apagat per efectius del Consorcio de Bomberos de Tenerife. En total 43 efectius i 13 vehicles van participar a l’extinció del foc, que va ser considerat de màxima urgència i que va mobilitzar a tots els bombers del parc de Santa Cruz de Tenerife i La Laguna.

El foc va originar escenes de nerviosisme entre pacients i familiars que es van veure envoltats per una columna densa de fum, fet que va obligar a traslladar els malalts a una altra banda.

tracking