Diari Més

Successos

Un turista perd el braç en ser atropellat per una llanxa

Un altre també va resultar ferit amb un gran tall a la cama

Els submarinistes de la Guàrdia Civil durant la búsqueda dels turistes

Un turista perd el braç en ser atropellat per una llanxaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos turistes alemanys, de 20 i 40 anys, estaven bussejant a uns 300 metres a la platja d’Es Trenc, a Mallorca, quan una hèlix d’una embarcació li va amputar el braç a l’altura de l'espatlla a un d’ells i a l’altre li va fer un gran tall a la cama. En conseqüència, tots dos estan hospitalitzats en estat molt greu a l’hospital Son Espases.

Els turistes estaven bussejant en una zona de trànsit d’embarcacions i no havien deixat boies per indicar que estaven allí. El pilot de l’embarcació de la llanxa no es va assabentar que hi havia persones al seu camí i, després de passar per sobre d’ells, va notar l’impacte, va parar l’embarcació i va buscar que havia provocat l’impacte.

Els fets van passar la tarda de divendres i en un primer moment els equips de rescat pensaven que només hi havia una víctima, la van treure de l’aigua i quan aquesta estava a l’arena els va avisar que hi havia una altra persona amb ell. El segon home, que havia perdut el braç, va estar nedant més d’un quart d’hora fins que el van rescatar.

Els bussejadors van buscar el braç amputat i finalment, ahir dissabte, el van trobar. No hi ha cap possibilitat de reimplantar-li el braç però els submarinistes havien de treure’l de l’aigua.

tracking