Diari Més

Successos

Un nen de 16 anys mata al seu cosí de 12 mentre manipulava una pistola

Els dos menors estaven sols a casa

El barri de Valladolid on van passar els fets

Un nen de 16 anys mata al seu cosí de 12 mentre manipulava una pistolaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de 12 anys ha mort després de rebre un tir al cap amb un revòlver que manipulava el seu cosí de 16 anys. Els dos menors estaven sols a casa, en un barri de Valladolid, on predominen els habitatges socials i una conflictivitat mitjana.

Segons fonts del Cos Nacional de Policia, els fets van passar poc abans de les deu del divendres quan el noi de 16 anys va sortir de l’habitatge demanant ajuda perquè el seu cosí havia rebut un dispar. Les mateixes fonts confirmen que la bala, de petit calibre, va impactar a la part de darrere del nen, a prop de l’orella. L’infant va ser traslladat a l’Hospital Clínic Universitari en estat crític i va morir a la una de la matinada.

El seu cosí va ingressar a l’Hospital Río Hortega amb una crisi d’ansietat. Tot i que ja ha abandonat el centre, i ha anat a comissaria acompanyat dels seus pares i un advocat, s’ha negat a declarar. La prova del kit de dispar que se li va realitzar dissabte al matí confirmarà l’única hipòtesi possible, ja que els dos nens estaven sols al pis i que la víctima difícilment va poder apuntar-se la part posterior del cap.

Paral·lelament, l’avi dels dos nens, amo de l’habitatge i del revòlver, està detingut per tinença il·lícita d’armes. L’home de 75 anys té dos antecedent policials, un de 1988 per homicidi en grau de temptativa i un altre de 1996 per un delicte contra la propietat. El revòlver estava guardat però era de fàcil accés i els menors coneixien de la seva existència, segons han confirmat les fonts.

tracking