Diari Més

Successos

Un conductor envesteix a un motorista per una baralla

El sinistre va tenir lloc a Galícia

Els fets van passar al carrer Ramón Cabanillas

Un conductor envesteix a un motorista per una barallaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un turisme va envestir, presumptament de manera intencionada, a un motorista. L’accident va cridar l’atenció de diversos veïns de la zona que van sortir a mirar que passava. Segons les primeres investigacions, els dos homes involucrats en l’incident haurien tingut una baralla poc abans de l’accident, als voltants del moll de A Mosqueira per causes que es desconeixen.

Un d’ells, després de rebre presumptes amenaces, va agafar la motocicleta i va marxar del lloc. L’altre, el va perseguir amb el cotxe fins que el va tirar de la moto envestint-lo per darrere. La motocicleta va quedar malmesa i, a causa del cop, també van tirar un mirall de senyalització. Després de caure i patir diverses ferides, el conductor de la moto i el del cotxe van continuar la baralla al carrer fins que va arribar la Policia Local.

Poc després va arribar la patrulla de la Guardia Civil que va detenir el presumpte agressor i ara s’encarrega d’obrir diligències. El motorista va ser traslladat en ambulància per les ferides de la caiguda. Almenys un dels implicats té antecedents penals.

tracking