Diari Més

CASTELLS

Les colles castelleres comencen a acomiadar la temporada aquest dissabte

Els Xiquets de Tarragona i els de Reus podrien intentar un castell de 9 aquest dissabte

3de9f dels Xiquets de Tarragona a la diada de Santa Rosalia de Torredembarra.

Els Xiquets de Tarragona fan un castell de 9 per Santa RosaliaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Als Xiquets de Tarragona els hi queden tres actuacions per acomiadar la temporada. Un any que no ha estat fàcil pels matalassers: els han fet fora del local d’assaig, no han obtingut bons resultats i el cap de colla va dimitir abans de Santa Tecla. Amb tot en contra però, al Concurs de Castells van descarregar la tripleta. Dissabte a la tarda són els amfitrions de la seva diada de final de temporada amb els Castellers de Cornellà i podrien intentar algun castell de 9 si són suficients camises. Serà a les sis de la tarda a la plaça Corsini.

L’altra colla tarragonina que actua aquest cap de setmana és la de Sant Pere i Sant Pau, ho farà a Vilafranca a la Diada del Roser i podria portar la clàssica de 8. Pel que fa a les altres dues colles de la ciutat, Serrallo i Jove, ja han acabat temporada.

Dissabte a la tarda la plaça del Mercadal de Reus també serà un dels punts d’atenció perquè els Xiquets de Reus volen intentar el 3 de 9 amb folre que ja han completat dues vegades enguany. Estaran acompanyats dels Castellers d’Altafulla que faran castells de 7 i mig probablement, els Xiquets de Cambrils que podrien intentar el 3 de 7 i els Castellers de Terrassa.

Finalment, també dissabte a la tarda, els Nois de la Torre faran la penúltima diada de l’any amb la Jove de Vilafranca i els Torraires de Montblanc. Els de la Torre volen fer tres construccions de 7 i fins i tot, repetir el 3 de 7 per sota, caldrà veure com va l’últim assaig.

Aquest cap de setmana algunes colles ja acaben la temporada castellera al Camp de Tarragona, mentre que les restants ho faran majoritàriament la setmana vinent.

tracking