Diari Més

CASTELLS

Els castells omplen el Camp de Tarragona aquest cap de setmana

La Jove de Tarragona i la Vella de Valls fan doblet

2d8f de la Jove de Tarragona a Vilallonga del Camp.

Vilallonga veu dos castells de nou pisos de la Colla Jove i la Colla VellaLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cap de setmana amb diverses diades castelleres al Camp de Tarragona: Reus, Vila-seca i Vilallonga seran els escenaris principals.

La Jove de Tarragona, però, dissabte es desplaçarà fins a Vilanova i la Geltrú on compartirà plaça amb els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de Vilafranca (18h). Una diada que ha de ser un punt d’inflexió ja que els de la camisa lila volen ajuntar el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8.

Dissabte a la tarda (19h) a Vila-seca celebren la diada de Festa Major amb la colla local que treballa per portar algun castell de 7 a plaça. La Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona són les colles convidades. Els primers aprofitaran per rodar estructures cara Firagost amb algun castell bàsic de 9, mentre que els matalassers tornen d’una setmana de vacances i caldrà veure si ja poden estrenar els 9 pisos.

Al mateix moment, a la capital del Baix Camp els Xiquets de Reus celebraran les festes del barri de Santa Anna amb els Nois de la Torre i els Brivalls de Cornudella. Els de la camisa avellana apostaran per la tripleta de 8. En canvi, els Nois volen portar castells de 7 a la plaça de la Farinera. Finalment, els Brivalls volen fer els primers castells de 7 de l’any a Reus.

Diumenge la Jove de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls tornaran a actuar, serà a les 19h a Vilallonga. Els tarragonins no se n’amaguen i volen fer un cap de setmana “extraordinari” i això contempla portar algun castell de gamma extra a la segona població que trepitjaran aquest cap de setmana. Com a mínim un castell de 9 està assegurat. Els rosats seguiran rodant estructures amb la mirada posada a Firagost, sumant un altre castell de 9.

tracking