Diari Més

El Pla de la Seu espera les manilles dels verds i dels borinots

Els de Vilafranca volen estrenar el 2 de 9 amb folre

3de8 dels Xiquets de Tarragona al Pla de la Seu.

Sant Pere i Sant Pau acomiada la seva millor temporada al Pla de SeuCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pla de la Seu tornarà a ser l’escenari d’una de les diades més recents que se celebren a Tarragona, però al mateix temps, una de les més consolidades. Dissabte a la tarda, els Xiquets de Tarragona seran els amfitrions de la cita, amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants com a convidats.

Els Castellers de Vilafranca volen estrenar el 2 de 9 amb folre i manilles, un castell que ja volien fer a Sant Quintí de Mediona, però una caiguda va obligar-los a canviar els plans. A més de la torre de 9, els verds volen estrenar el pilar de 7 amb folre. Tot plegat, acompanyat dels dos castells bàsics de 9.

Els Castellers de Sants quan acabin la diada marxaran unes setmanes de vacances i és per això que volen fer els deures. Si no sorgeix cap imprevist a última hora, els barcelonins volen calcar l’actuació dels de Vilafranca a excepció de l’espadat.

La colla local ha tingut un inici complicat en ser desallotjada del seu local. Els xiquets de Tarragona s’han marcat com a objectiu el 5 de 8 i descarregar el 2 de 8 amb folre que van poder carregar per Sant Joan.

tracking