Diari Més

Castells

Nens, Jove i Joves arriben a Santa Teresa amb un programa espectacular

Les dues colles convidades volen intentar-hi castells sense folre, cosa que la Jove no ha provat mai

Diada de Santa Teresa al Vendrell

Els Nens del Vendrell descarreguen el 4de9f a la diada de Santa Teresa.Laia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La diada de Santa Teresa del Vendrell serà la més destacada del cap de setmana casteller i encara més tenint en compte el programa amb què hi arriben les tres colles participants.

Pels Nens del Vendrell es tracta sense cap mena de dubte, d’una de les cites més importants de la temporada i és per això que el 4de9 amb folre estarà per primera vegada aquesta temporada entre les intencions dels penedesencs. Un castell de nou que aniria acompanyat pel 5de8, el 2de8 folrat i el pilar de 6.

Per la seva banda, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que sempre ha tingut un vincle especial amb la plaça Vella del Vendrell (aquí van aconseguir descarregar-hi el primer 5de9 i el primer 3de10fm), fa dies que treballa per poder estrenar-hi el 4de9 sense folre, un castell total que els liles no han intentat mai i que podria convertir-se en el primer castell sense folre que aconsegueix la colla del Cós del Bou. Un 4de9sf que no ha de restar importància a la resta del programa del tarragonins, que es plantegen acompanyar-lo amb el 5de9 folrat, el 3de9 amb folre i pilar (aquesta temporada només l’han carregat) i el pilar de 8 amb folre i manilles.

Finalment, la tercera colla que actuarà diumenge a partir de la una del migdia a la plaça Vella, serà la Colla Joves Xiquets de Valls que vol tornar a descarregar el 2de8 sense folre, completat per primer cop pels vermells la passada Firagost. Un 2de8sf que podria anar acompanyat pel pilar de 8 amb folre i manilles i, també sona la possibilitat, que els vermells estrenin el 3de9 amb folre i pilar, tot i que caldrà esperar per veure fins on arrisquen tenint en compte que diumenge vinent hi ha la diada de Santa Úrsula.

Diada de Santa Teresa al Vendrell

La Colla Jove de Tarragona descarrega al Vendrell el primer 3de10fm de la seva història.Laia Díaz

Diada de Santa Teresa al Vendrell

La Joves de Valls descarrega el 3de9f a la diada de Santa Teresa del Vendrell.Laia Díaz

tracking