Diari Més

Castells

La Colla Vella obrirà la Diada del Primer Diumenge de Festes de Santa Tecla

El dia de Santa Tecla els Xiquets de Tarragona seran els primers en actuar

Els caps de colla de les formacions que actuaran a la diada del Primer Diumenge de Festes de Santa Tecla sorteig que s'ha fet aquest divendres a l'Antiga Audiència.

La Colla Vella obrirà la Diada del Primer Diumenge de Festes de Santa TeclaLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Vella dels Xiquets de Valls serà l'encarregada d'obrir la diada castellera d'aquest proper diumenge a la plaça de la Font, la diada del Primer Diumenge de Festes de Santa Tecla. Així ho ha determinat el sorteig que s'ha fet aquest divendres a la tarda a l'Antiga Audiència i que ha comptat amb la presència dels cap de colla de les quatre formacions que hi prendran part.

Així doncs, la Colla Vella serà la primera en actuar, seguida pels Castellers de Vilafranca, els Xiquets de Tarragona i la Colla Jove de Tarragona que seràl'encarregadade tancar les rondes.

La diada d'aquest diumenge, que començarà a les 12 del migdia, es preveu que sigui de gran nivell i ja que les colles es plantegen fer-hi alguns dels seus castells màxims i es podrien arribar a veure fins a 12 castells de gamma extra.

Els Xiquets de Tarragona obriran la diada de Santa Tecla

El sorteig de l'Antiga Audiència també va servir per determinar l'ordre d'actuació de la diada de Santa Tecla, en què el dia 23 de setembre actuaran, a partir de la una del migdia les quatre colles tarragonines.

En aquest cas, el sorteig va determinar que seran els Xiquets de Tarragona qui obrirà l'actuació, seguit pels Xiquets del Serrallo, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i la Colla Jove Xiquets de Tarragona que també actuarà en quarta posició en aquesta jornada.

Els caps de colla de les formacions tarragonines durant el sorteig que s'ha fet aquest divendres a l'Antiga Audiència.

La Colla Vella obrirà la Diada del Primer Diumenge de Festes de Santa TeclaLaia Díaz

tracking