Diari Més

Castells

La Jove porta el 5de9fa Terrassa on els Minyons carreguen el 3de10fm

Els liles només han pogut carregar una catedral folrada que han acompanyat amb el 3 i el 4de9f

5de9 amb folre carregat de la Colla Jove de Tarragona a la diada de la festa major a Terrassa.

La Jove porta el 5de9fa Terrassa on els Minyons carreguen el 3de10fmACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Jove de Tarragona ha actuat una temporada més a Terrassa aquest diumenge en motiu de la festa major, una diada on la colla acostuma a portar-hi grans castells i on, en aquesta ocasió, ha volgut fer un pas molt important intentant-hi el 5de9f, una estructura que fins ara no havia arribat mai abans de Sant Magí.

Vuit autobusos, més desenes de cotxes particulars, han sortit aquest diumenge a primera hora des de Tarragona, un primer senyal que l’objectiu era enorme. Després de completar el 3de9f a la primera ronda, els liles han afrontat un 5de9f que des d’un primer moment ha pujat nerviós i, tot i l’esforç dels pisos més baixos, finalment, s'ha acabat trencant quan la canalla ja havia sortit. Tot i això, els del Cós del Bou han arrodonit la jornada amb un 4de9 amb folre, signant així la millor diada mai feta a Terrassa i arrencant un mes de juliol que es preveu ben carregat de reptes.

Qui també ha marcat un abans i un després en aquesta diada han estat els Minyons de Terrassa carregant el 3de10 amb folre i manilles més matiner de la història. Un castell de 10 que han acompanyat amb el 2de9fm, primer castell de gamma extra descarregat pels egarencs aquesta temporada, el 4de9f i un pilar de 8 amb folre i manilles per tancar l’actuació.

La tercera colla present al Raval de Montserrat, els Castellers de Terrassa, han estrenat el 4de8, primer castell de vuit pisos de la temporada, un carro gros que han acompanyat amb un 2de7 i un 7de7.

3de10fm carregat dels Minyons de Terrassa a la diada de la festa major a Terrassa.

La Jove porta el 5de9fa Terrassa on els Minyons carreguen el 3de10fmACN

tracking