Diari Més

Prèvia

Cap de setmana farcit de diades castelleres arreu del Camp de Tarragona

Hi ha actuacions programades a Tarragona, Vila-seca, El Vendrell i La Selva del Camp

Imatge d'arxiu d'una pinya castellera.

Cap de setmana farcit de diades castelleres arreu del Camp de TarragonaLaia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer cap de setmana de juny arriba amb una agenda castellera ben intensa i carregada de diades al Camp de Tarragona.

La cita més destacada de la tarda de dissabte serà a la plaça del Rei de Tarragona a partir de les 18 hores, on se celebrarà laDiada del local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els liles, que estaran acompanyats pels Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Terrassa i elsNois de la Torre, sembla que podrien intentar el primer castell de nou de la temporada amb la intenció de rodar-lo a casa abans d'intentar-lo el cap de setmana vinent a la sortida que faran els del Cós del Bou a Algemesí, al País Valencià, on el castell de nou seria un objectiu prioritari.

També dissabte a la tarda, en aquest cas a les 18.30 hores i a la Plaça de l'Estudi de Vila-seca, tindrà lloc la diada del IV Aniversari del bateig dels Xiquets de Vila-seca, amb la participació de la colla local, els Minyons de l'Arboç i la Colla Joves Xiquets de Valls.

D'altra banda, diumenge al matí, a partir de les 12 hores, el barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau acollirà la Diada del local dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, amb els Castellers de Figueres i la Colla Joves de Valls, que aquest cap de setmana fa doblet. A la mateixa hora, la plaça Vella del Vendrell viurà la diada del 91è Aniversari dels Nens del Vendrell amb la colla vendrellenca, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Reus.

Finalment, la darrera cita destacada del cap de setmana al territori serà a les 18 hores a la plaça Major de la Selva del Camp on actuaran la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Xiquets de Tarragona i també els Xiquets de Reus, amb motiu de la festa major del municipi.

tracking