Diari Més

Els Nens del Vendrell esperen repetir la tripleta en el seu 91è aniversari

La colla organitza una diada diumenge i múltiples assajos previs, a més d'altres activitats, per celebrar els anys

Diada de Santa Teresa al Vendrell

Els Nens del Vendrell descarreguen el 4de9f a la diada de Santa Teresa.Laia Díaz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Nens del Vendrell, una de les colles castelleres més antigues de Catalunya, estan d'aniversari aquesta primera setmana de juny. Els Nens celebren 91 anys, i ho faran de la manera més castellera possible, amb una Diada diumenge vinent on esperen repetir la tripleta. Multitud d'activitats i assajos al llarg d'aquesta setmana serviran per escalfar motors de cara a la gran celebració. Divendres a la nit, després dels assajos programats, tindrà lloc a la Plaça Vella una festa amb Dj que la colla ha organitzat juntament amb el Bar l'Enxaneta. De cara al cap de setmana,el dissabte a les 12.30 h, al Bar dels Nens, es durà a terme un vermut-tertúlia titulat 'El perquè de tot plegat', amb Guillem Vinyes, Maria Cunillera i Kevin Prados, i amb Rodri Sánchez com a moderador.

El gran dia serà diumenge dia 4, a les 12:30 h, quan es durà a terme la Diada del 91è Aniversari dels Nens del Vendrell. L'entrada dels Nens a plaça es farà amb un pilar caminant des del Carrer de Mar. Els castellers vendrellencs actuaran acompanyats pels Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia, i en acabar la Diada, al local dels Nens hi haurà una fideuà dels CuiNens per celebrar l'Aniversari. Un cop feta la digestió, es durà a terme la segona edició del Concurs d'apilar caixes per parelles, tot això amenitzat amb música.

Els tiquets del dinar tenen un preu de 5 euros pels socis i la canalla que no siguin de la colla, mentre que pels no-socis és de 7 euros.

tracking